El Badalona guanya al camp del Lleida i comprimeix encara més la zona alta de la classificació

El Badalona ha comprimit encara més la zona alta de la classificació de la Segona B guanyant el duel directe contra el Lleida al Camp d'Esports. Tot i que els locals s'han avançat amb un gol de Carlos Barreda, els badalonins han pogut capgirar el marcador advers i s'han situat a només un punt del quart classificat, l'Hospitalet. Per la seva banda, el Prat s'ha proclamat campió del grup V de la Tercera Divisió.

En un partit en què les millors ocasions han estat, al principi, per als d'Emili Vicente, Carlos Barreda, de cap en el minut 57, ha marcat l'1 a 0. Però un "ex" del Lleida, Xavi Pelegrí, ha igualat només cinc minuts després amb un precís llançament de falta directa. I en els últims cinc minuts, els de Manolo Márquez han acabat de decantar la balança: Marc Serramitja, en el minut 41, i Víctor Rodríguez, en el 43, després d'una acció embolicada, han marcat els gols que ara deixen tant el Lleida com el Badalona a un punt del quart, que és l'Hospitalet.

A dos punts dels de Jordi Vinyals, que han sumat sense jugar els punts per la retirada de l'Sporting Maonès, s'hi situa el Llagostera. Els d'Oriol Alsina han encadenat tres partits sense guanyar però han sumat un punt de mèrit al camp de l'Oriola, el segon classificat.

El Reus ha obtingut un empat de prestigi al camp d'un altre aspirant al "play-off", l'Olímpic de Xàtiva. Els de Castillejo són ara a tres punts de la zona de privilegi: els de la Costera, a dos.

I el Sant Andreu, que ja té la permanència al sac, no ha pogut passar de l'empat a 1 a casa contra un Gandia que és a cinc punts del setzè lloc i està ensorrat pels problemes econòmics. Mauro Melo ha avançat els de la Safor en el minut 24, però un gran gol de falta de Marcos ha permès salvar un punt als de "Piti" Belmonte.

El Prat, campió de Tercera

La Tercera Divisió, mentrestant, ja té campió, tres jornades abans que s'acabi la fase regular. Aquesta circumstància l'ha fet possible la gran temporada del Prat, que després d'encadenar cinc victòries en els últims cinc desplaçaments, ha obtingut el campionat de forma matemàtica. Ho ha fet, a més, amb contundència, golejant per 1 a 5 al camp del Vilanova, que amb aquest resultat ha entrat en zona de descens. Óscar Sierra, Roger Matamala, Ignacio Rosillo, Ferran Vila i Pedro García han estat els golejadors de l'equip d'Agustín Vacas, que ara tindrà tres setmanes per donar minuts als jugadors menys habituals.