El Badalona goleja l'Sporting Maonès i es manté com el millor equip català de la categoria (4-0)

La tretzena jornada al grup III de la Segona Divisió B ha servit el Badalona per refermar-se com el millor equip català de la categoria. Els badalonins són segons a la classificació després de golejar l'Sporting Maonès al camp del Centenari (4-0). En el derbi català al Narcís Sala, el Sant Andreu i l'Hospitalet han empatat a dos i els andreuencs encadenen set jornades sense guanyar. Per la seva bada, el Sabadell ha arrencat un empat sense gols al camp de l'Atlètic Balears i és a només tres punts de la zona de "play-off".

El Badalona ha refermat la seva posició com a millor equip català de la Segona B amb un pòquer de gols enfront de l'Sporting Maonès, al camp del Centenari. El primer ha trigat; l'ha marcat David Prats, en el minut 43 del primer temps. Però els escapolats han estat molt més ràpids a l'inici del segon temps, i, després d'una gran jugada, Marc Sellarès ha marcat el segon. A partir d'aquí, els de Manolo Márquez han controlat el partit a plaer i encara han tingut temps d'arrodonir la victòria amb els gols de Pugui, en el minut 81, i Víctor Rodríguez, en el 90.

També hi ha hagut quatre gols al Narcís Sala, però se'ls han repartit el Sant Andreu i l'Hospitalet. Un penal que només ha vist l'àrbitre, comès per Manu Viale, ha significat l'1 a 0, obra de David Miguélez. Però els de Miguel Álvarez han estat capaços de remuntar, primer, amb el "gol de l'ex" de Jordi Martínez, i després, amb un magnífic llançament de falta de David Corominas, quan ja es disputava el temps afegit. Però gairebé en l'acció següent, Miguélez ha pogut rescatar un punt per a un Sant Andreu que suma set jornades sense guanyar.

Mentrestant, el Sabadell és a tres punts de la zona de "play-off" després d'arrencar un empat a zero al camp de l'Atlètic Balears. És el mateix marcador que ha obtingut el Lleida, en aquest cas al Camp d'Esports, enfront del Benidorm. Els d'Emili Vicente són setzens.

I, per acabar, dues derrotes per la mínima. El Santboià ha perdut a casa contra el Terol, per culpa d'un gol d'Ador, i la Gramenet ha caigut a Oriola, en un partit que, un cop més, no els podem mostrar pel conflicte entre Canal 9 i els clubs valencians.