Touré va jugar 8 anys al City després de marxar del Barça
Barça

Els 5 millors jugadors amb qui ha jugat Yaya Touré: Messi, Henry, Eto'o, Iniesta i Xavi

Santi PadróActualitzat

Yaya Touré va jugar al FC Barcelona tres temporades, del 2007 al 2010, i va formar part del millor equip de la història blaugrana. Sota la direcció de Pep Guardiola, el centrecampista ivorià va tenir un paper destacat en aquell Barça que l'any 2009 va guanyar tots els títols possibles: Copa, Lliga, Champions, Supercopa d'Espanya, Supercopa d'Europa i Mundial de Clubs. Segurament, els records d'aquell equip imbatible fan que Touré nomeni cinc jugadors del Barça en la llista dels millors amb qui ha jugat.

Messi, Henry, Eto'o, Iniesta i Xavi. En aquella època eren imbatibles.

L'exblaugrana ha fet aquesta elecció en una xerrada virtual organitzada per la FIFA en què també ha reconegut que el Camp Nou és el seu estadi favorit. A l'hora de triar un partit, també ho té clar, es queda amb les emocions del 2-6 contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Aquest partit va ser icònic, va ser davant d'un gran rival i en el seu camp. Aquell dia vam fer futbol total. Mai ho oblidaré. El clàssic és molt més gran. L'United sempre ha estat un dels grans d'Anglaterra, però durant molts anys el City no ho va ser. Però el Barça-Madrid és la rivalitat més gran de la història del futbol.

Paraula de Yaya Touré. Un jugador que, quan estava en plena forma, era titular indiscutible en l'onze titular del Barça, ja fos jugant de centrecampista o de central reconvertit.

 

 

Anar al contingut