bàsquet

El 3 de Laia Palau ja penja del sostre de Fontajau

Homenatge a la llegendària jugadora catalana amb la retirada del dorsal que ha lluït en les últimes quatre temporades a Girona

Redacció Esport3Actualitzat

No li agraden gens els homenatges, ho ha dit sempre obertament. Però avui, sí, Laia Palau ha estat la protagonista a Fontajau perquè l'Uni Girona ha fet el que es fa amb les grans estrelles del bàsquet.

El club ha retirat la samarreta de Palau amb el 3 a l'esquena, que ha quedat penjada al pavelló que tantes vegades l'ha vist jugar. De fet, l'exjugadora continua ben vinculada al club, ara com a directora esportiva.   

 

Un emotiu tribut a una jugadora única amb 33 títols de clubs, 12 medalles amb la selecció i que ha esdevingut 314 vegades internacional.

El seu pas per Girona es recordarà sempre a partir d'avui després d'un acte d'homenatge que s'ha fet en el descans del partit de l'Spar Girona de la Lliga Femenina.

Tret de sortida a la Lliga Femenina

L'equip gironí ha guanyat el València per 68-62.

El Cadí la Seu i el Barça CBS també s'estrenaven avui. Les de l'Alt Urgell han perdut en el primer partit a casa davant l'Hozono Global Jairis per un marcador clar de 51-64 i les blaugranes han fet un debut espectacular a la categoria i ha atropellat el Leganés per un contundent 49-96.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut