Neymar en una imatge recent (EFE)
Futbol

"El 2019, el Reial Madrid estava disposat a pagar 300 milions per Neymar"

Wagner Ribeiro, exagent de Neymar, ha parlat amb L'Equipe del traspàs del brasiler al PSG i de les diferents ofertes que ha tingut, especialment del Barça i el Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Wagner Ribeiro, el que va ser agent de Neymar, ha concedit una extensa entrevista a L'Equipe, en què ha repassat la carrera del brasiler i explica que el Reial Madrid va voler fitxar-lo el 2019. També ha confessat que Neymar va rebutjar anar a l'equip blanc l'any 2013 perquè volia jugar amb Messi al Barcelona:

 

"L'any 2019 va estar a punt d'anar al Reial Madrid. El Madrid estava disposat a pagar 300 milions d'euros per ell. Florentino m'ho va dir. Però Nasser Al-Khelaifi, propietari de l'equip francès, s'hi va negar. Ni per mil milions!"

Remuntant-se al 2013, quan Neymar va fitxar pel Barça, Ribero revela que el jugador va triar els culers i no el Reial Madrid, que també anava darrere del seu fitxatge, perquè "volia jugar amb Messi. Aquesta va ser la seva elecció. El vaig respectar, encara que no va ser bo per a mi".

L'agent explica també que les converses amb el PSG es van produir dos anys abans del seu fitxatge definitiu pel club parisenc, el 2015. Ribeiro relata una reunió a Eivissa en la qual estaven presents el pare del futbolista i Nasser: "Neymar guanyava 11 milions i Nasser n'hi va oferir 26". Ribeiro detalla que en aquell moment, el que va impedir el fitxatge no va ser un motiu econòmic: "Era feliç al Barça".

Anar al contingut