Eibar i Llevant es reparteixen els punts en un partit boig a Ipurua (4-4)

El marcador ha canviat de mans fins en quatre ocasions i, finalment, Borja Mayoral ha fet el gol de l'empat en el temps afegit de la segona meitat

L'Eibar i el Llevant s'han repartit els punts en un partit que ha canviat de mans en diverses ocasions a Ipurua (4-4).

Els locals s'han avançat amb un gol matiner de Sergi Enrich al minut 8, però els de Paco López han capgirat el marcador amb gols de Morales i Róber abans del descans.

En la segona meitat, els homes de Mendilibar han reaccionat en deu minuts espectaculars. Escalante ha fet el gol de l'empat en el minut 57, i Charles ha aparegut per marcar un doblet en el 61 i el 65.

Però quan tot semblava encarrilat per als locals amb el 4-2 en el marcador, Toño ha posat la por al cos als locals el minut 75 i Borja Mayoral ha empatat el duel en el temps afegit de la segona meitat.

Amb aquest punt, els de Paco López es situen en posicions europees amb 22 punts, mentre que l'Eibar és tretzè amb 19.