MARC SOLER
Marc Soler, en una imatge d'arxiu
Ciclisme

Marc Soler disputarà el Mundial de fons en carretera i Egan Bernal hi renuncia

El ciclista català de l'equip Movistar està entre els nou convocats per la Federació Espanyola de Ciclisme, mentre que el flamant guanyador del Tour ha renunciat a participar-hi sense especificar-ne els motius

Actualitzat

Marc Soler és l'únic català que ha estat convocat per la Federació Espanyola de Ciclisme per disputar el campionat del món de fons en carretera, que es correrà el pròxim 29 de setembre a la localitat anglesa de Yorkshire.

El seleccionador espanyol, Pascual Momparler, ha donat la llista definitiva de nou convocats on destaca la presència del ciclista vilanoví del conjunt Movistar i la del seu company d'equip, el murcià Alejandro Valverde, que defensarà el mallot de vigent campió mundial. Iván García Cortina, Ion Izagirre, Gorka Izagirre, José Joaquín Rojas, Imanol Erviti, Luis León Sánchez i Jonathan Castroviejo completen la convocatòria de l'equip espanyol.

Egan Bernal, baixa

Egan Bernal, campió de l'últim Tour de França, no participarà al Mundial de ciclisme en ruta, segons ha anunciat la Federació Colombiana de Ciclisme (FCC). Tot i que havia estat inclòs inicialment a la convocatòria del seleccionador colombià, Carlos Jaramillo, el corredor de l'equip Ineos "ha decidit declinar la invitació" sense que se n'hagi especificat el motiu. De tota manera, dies enrere, el mateix Bernal ja havia anunciat a les xarxes socials que no se sentia en forma de cara a la cita i que, si no millorava, preferia cedir el seu lloc a un altre ciclista. 

 

En el seu lloc, al Mundial, que començarà el 29 de setembre a Yorkshire (Anglaterra), hi viatjarà Carlos Betancur (Movistar).

Anar al contingut