Bernal, fent un petó al títol del Giro amb el Duomo de fons (@giroditalia)
Ciclisme

Egan Bernal, campió del Giro d'Itàlia

La "corsa rosa" tanca la 104a edició coronant el ciclista colombià després d'una crono sense sorpreses, en què Caruso només ha pogut retallar 30 segons al campió

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha hagut sorpresa en l'última etapa del Giro d'Itàlia. La contrarellotge de 30 quilòmetres, entre Senago i Milà, es presentava com l'última i remota oportunitat de l'italià Damiano Caruso per assaltar la "maglia rosa", però Egan Bernal no ha donat cap opció.

Quan els dos ciclistes estaven rodant, la diferència anava oscil·lant al voltant dels 20 segons a favor de l'italià. Un temps insuficient tenint en compte els gairebé 2 minuts de diferència que tenia Bernal abans de començar l'etapa d'avui. Caruso ha entrat a la meta registrant 35 minuts 11 segons, mentre que Bernal ho ha fet amb 35:41. Només li ha pogut retallar 30 segons de la general.

Espectacular caiguda de Cavagna

Una de les imatges de la crono ha estat l'accidentat final del francès Rémi Cavagna. El ciclista, conscient que podia superar el millor temps del campió del món Filippo Ganna a la crono d'avui, ha calculat malament un revolt i ha acabat impactant contra les tanques de publicitat.

Anar al contingut