Dakar

Edwin Straver, en estat crític després d'una caiguda durant l'onzena etapa

El pilot de motos holandès està ingressat en un hospital de Riad i els portaveus de la seva família han confirmat que s'ha trencat una vèrtebra cervical
Actualitzat
Edwin Straver, durant una etapa del Dakar (EFE/EPA/ANDRE PAIN)

El pilot holandès Edwin Straver es troba en estat crític en un hospital de Riad després de patir una caiguda durant l'onzena etapa del Ral·li Dakar. Durant el trajecte entre Shubaytah i Haradh, Straver va caure amb la seva moto en algun moment entre el segon i tercer waypoint, en una zona de dunes, a uns 50 quilòmetres per hora.

L'helicòpter d'assistència de l'organització va anar-hi immediatament i segons han informat els serveis mèdics, van estar realitzant exercicis de reanimació durant més de deu minuts. Ja a l'hospital, els portaveus de la seva família han confirmat que s'ha trencat una vèrtebra cervical.

Straver, de 48 anys, participava per tercera vegada al Dakar i ocupava la posició número 38 dw la classificació. L'holandès disputava la modalitat Original by Motul, en la qual els participants corren sense equip, assistència ni acompanyant.

Després de la mort en un accident de Paulo Gonçalves diumenge passat, l'holandès havia expressat que "si no acceptes els perills de la cursa, millor et quedes a casa".