Barça

Eduard Romeu: "Bartomeu, ara, amb aquests números porta al desconcert"

El vicepresident econòmic del Barça també ha dit que aquest estiu no podran fitxar jugadors com Haaland, en una entrevista al programa "Onze" d'Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

Poques hores després que l'expresident Bartomeu es defensés en un comunicat dels resultats de la due diligence, el vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, li ha respost en una entrevista al programa "Onze" d'Esport3.

"Mala gestió és evident, són molt mals gestors i m'agradaria pensar que no hi ha mala fe, però no hi ajuda el que està publicant [Bartomeu], perquè són uns números que porten al desconcert", ha explicat Romeu.

En aquest sentit, ha afegit que Bartomeu estigui tranquil, perquè a l'assemblea presentaran un sol exercici de la temporada 2020-21. Ara bé, Romeu també ha indicat que "la junta de Bartomeu ha d'estar molt tranquil·la si no han fet res il·lícit, però que si ara surten amb aquests números és perquè potser no estan tan tranquils".

Acord de la Lliga amb CVC

Eduard Romeu ha admès que l'acord que proposava inicialment la Lliga per al fons d'inversió CVC era inassumible, però que un canvi de plantejament el reconsideraran.

"L'acord tal com està no el firmarem. Si ens el plantegen amb termes diferents, ho considerarem", ha puntualitzat el vicepresident econòmic.

Entre les diverses qüestions que se li han plantejat també ha dit que era inviable la renovació de Messi, tot i l'esforç que feien. Sobre la situació econòmica del Barça, Romeu ha afirmat que "no hi ha risc que el Barça es converteixi en societat anònima".

Haaland no vindrà a l'estiu

El director general del Barça, Ferran Reverter, va explicar que a l'estiu el Barça ja podria fitxar un crac. Tot i això, Romeu ha matisat que és inviable que el Barça fitxi Haaland aquest estiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut