Fabio Jakobsen va ser traslladat en helicòpter i està en coma (Reuters)
Ciclisme

Edu Prades té una fractura cervical després del brutal accident del Tour de Polònia

El ciclista tarragoní va rebre l'impacte d'una de les tanques protectores que van saltar després de l'accident de Fabio Jakobsen

Actualitzat

Edu Prades va sortir malparat de l'esgarrifós accident que hi va haver a l'arribada d'etapa al Tour de Polònia, i que manté en coma el ciclista neerlandès Fabio Jakobsen. El ciclista català del Movistar va topar amb una de les tanques protectores que havien quedat a la pista després de l'impacte de Jakobsen i va es va fer una ferida a l'esquena que va haver de ser suturada. A més, s'ha apreciat una petita fractura transversal en la vèrtebra cervical C6, segons ha informat el seu equip. Prades ha passat la nit ingressat i viatjarà aquest dijous a la seu de Movistar, a Pamplona, on serà sotmès a proves per valorar l'abast de la lesió.

Jakobsen, estable dins la gravetat

Fabio Jakobsen està estable dins la gravetat després del greu accident, segons les proves mèdiques divulgades pel seu equip, el Deceunick Quick Step. Els exàmens diagnòstics efectuats al ciclista neerlandès no han revelat lesions cerebrals o de columna vertebral, tot i que se'l manté en coma induït per les múltiples lesions sofertes.

 

 

 

Anar al contingut