Futbol

Edu Expósito: "Quan em va trucar l'Espanyol vaig tenir clar que volia vestir aquesta samarreta"

El migcampista de Cubelles s'ha entrenat aquest matí amb els seus companys, en una sessió en què RDT també ha fet el seu primer entrenament. El davanter, que continua pendent del seu futur, s'ha hagut de retirar per unes molèsties

Redacció Esport3Actualitzat

És el fitxatge més car de totes les incorporacions que ha fet l'Espanyol aquest estiu. Els 4,5 milions d'euros que el club blanc-i-blau ha pagat a l'Eibar per Edu Expósito posen un punt de pressió sobre el migcampista de Cubelles, que ha estat presentat aquest migdia a la ciutat esportiva Dani Jarque. El futbolista, que va es va formar al planter de la Damm, ha revelat que, tot i que altres clubs van mostrar interès per fitxar-lo, sempre va tenir clar on volia anar.

"Quan em va trucar l'Espanyol i em va mostrar el seu interès ja no hi havia res més a dir. Vaig comunicar que volia vestir aquesta samarreta."

En el seu pas per l'Eibar, Expósito va coincidir amb José Luis Mendilibar, un entrenador que va forjar el seu caràcter per jugar al centre del camp.

"Amb Mendilibar vaig aprendre conceptes com la pressió i la intensitat, uns aspectes del joc que també demana Diego Martínez. Tant de 8 com de 10 em trobo molt còmode, però si he de provar en alguna altra posició també ho faré."

El jugador del Garraf té ganes de començar el campionat, tot i que el club continua reconeixent que encara falten algunes incorporacions. Fins al dia 31 d'agost, la direcció esportiva treballarà per millorar la plantilla.

Domingo Catoira, director esportiu: "Des de l'inici del mercat ja vam dir que havíem de ser imaginatius per trobar solucions. Queden els 15 dies més interessants del mercat. Estarem atents per intentar completar una plantilla que, ara mateix, és incompleta."

El conseller delegat, Mao Ye, ha assegurat que podran inscriure tots els jugadors que han fitxat aquest estiu. El que no és tan clara és la continuïtat de Raúl de Tomás. El davanter madrileny s'ha deixat veure aquest migdia per l'entrenament, però la seva participació en la sessió ha estat mínima i s'ha hagut de retirar abans d'hora per unes molèsties. El club blanc-i-blau continua negant que hagin rebut ofertes per RDT, tot i que no descarten novetats en els últims dies del mercat de fitxatges.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut