El futur esportiu del golejador Edinson Cavani apunta lluny de París
Futbol

Edinson Cavani i Thomas Meunier no jugaran la Champions amb el PSG

Els dos jugadors acaben el seu actual contracte el 30 de juny i han rebutjat firmar una pròrroga per poder jugar la Lliga de Campions al mes d'agost

Redacció Esport3Actualitzat

El golejador uruguaià Edinson Cavani acaba contracte amb el París Saint-Germain el pròxim 30 de juny i ja ha decidit que no firmarà una pròrroga per ampliar-lo fins al final de la Champions League, que s'ha de jugar al mes d'agost. El davanter, de 33 anys, ja va anunciar que no continuaria a l'equip parisenc i s'especulava amb un possible fitxatge de Cavani per l'Atlètic de Madrid que dirigeix Diego Pablo Simeone. El davanter uruguaià és el màxim golejador històric del PSG, on ha marcat 200 gols i ha guanyat 7 títols de la Lliga francesa.

El seu company al PSG Thomas Meunier també ha optat per no ampliar el seu contracte fins al mes d'agost. El defensa belga té ofertes del Borussia Dortmund, Tottenham i Manchester United i, igual que Edinson Cavani, el fet de tenir la carta de llibertat el converteix en un objectiu molt buscat per diferents clubs importants.

Cap dels dos era present en la convocatòria de l'equip per fer-se els tests de cara a la seva participació en la fase final de la Champions. En canvi, sí que hi eren Thiago Silva, Layvin Kurzawa i Erik Choupo-Moting, que també acabaven contracte amb el club, però han accedit a prorrogar el seu contracte per mirar de guanyar la Champions amb l'equip parisenc. 

Anar al contingut