Futbol

Eder Sarabia explica la seva relació amb Piqué i la tensió amb Messi i Suárez

Ha reconegut algun contratemps amb Messi i Luis Suárez en la seva etapa al Barça, però admet que va ser una etapa de la qual guarda molt bon record

Redacció Esport3Actualitzat

Eder Sarabia ha estat presentat com a nou entrenador de l'Andorra per les dues pròximes temporades i mitja. Sarabia ha explicat que després de les converses amb el propietari, Gerard Piqué, va sentir que era el moment de desvincular-se de Quique Setién per a qui ha tingut un record molt emocionat.

"Sempre m'he sentit primer entrenador. He après moltes coses de Setién però sabia que havia arribat el moment d'acceptar un repte així."

Sarabia ha reconegut tensió amb Messi i Luis Suárez en la seva etapa al Barça, però admet que va ser una etapa de la qual guarda molt bon record.

"Bé, hi ha coses que són evidents. Que Piqué ha estat en aquest vestuari i que està darrere d'aquest projecte. Que sigui ell un dels que em tria per dirigir això fa callar molts rumors, algunes coses que es podien pensar o es van malinterpretar. És cert que hi ha moments de tensió, no podem negar que es discuteix, que al vestidor es discuteix de vegades."

 

Per altre part, Sarabia ha verbalitzat les ganes que té que Setién "aconsegueixi aviat un projecte que el pugui engrescar i tant de bo en un futur puguem coincidir".

Però abans que això passi, Sarabia té el compromís de respondre a les expectatives que Gerard Piqué i el director esportiu, Jaume Nogués, han dipositat en ell. Nogués ha explicat que la destitució de Nacho Castro no s'ha degut als resultats -lògic si es té en compte que l'Andorra és el segon del seu grup-, sinó a les ganes de professionalitzar l'equip i d'aconseguir nous objectius.

Ni Nogués ni Sarabia han concretat els aspectes a millorar de l'Andorra; de fet, l'entrenador basc tampoc no ha sabut respondre si, arran de la destitució sorprenent de Nacho Castro, haurà de conviure amb la pressió del soroll mediàtic, però el nou responsable de la banqueta ha explicat "que ara hauré de convèncer els jugadors, deixar les coses clares des del començament i aconseguir que vagin a mort amb el meu projecte".

Sarabia s'estrenarà diumenge contra l'Espanyol B abans de visitar el Johan Cruyff el 6-7 de febrer per jugar contra el Barça B.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut