Dylan Groenewegen celebra la victòria a la setena etapa del Tour (Reuters)
Ciclisme

Dylan Groenewegen s'imposa en un ajustat esprint en la setena etapa del Tour

El velocista holandès de l'equip Lotto-Jumbo ha superat per mil·límetres l'australià Caleb Ewan a la línia d'arribada de Chalon-sur-Saone en una jornada de transició sense canvis a la classificació general

Actualitzat

Dylan Groenewegen s'ha imposat en la setena etapa del Tour en un ajustadíssim esprint final. El velocista holandès de l'equip Lotto-Jumbo ha superat per mil·límetres l'australià Caleb Ewan a la línia d'arribada de Chalon-sur-Saone després de 230 quilòmetres de recorregut.

L'endemà de la primera etapa de muntanya, el gran grup ha afrontat una jornada de transició en una etapa completament plana i que estava destinada a l'esprint final. Els equips dels velocistes han controlat tots els intents de fuga i, finalment, Groenewegen ha estat el més ràpid i s'ha emportat el seu primer triomf en aquesta edició de la ronda francesa i el quart del seu palmarès davant d'Ewan i de Peter Sagan.

A la classificació general no hi ha canvis i l'italià Giulio Ciccone manté per segon dia el mallot groc de líder amb sis segons d'avantatge sobre Julien Alaphilippe. Aquest dissabte es disputarà la vuitena etapa, una jornada trencacames de mitja muntanya de 200 quilòmetres de recorregut amb sortida a Macon i arribada a Saint-Étienne.

Anar al contingut