Dyego amb el braçalet de capità per l'absència de Sergio Lozano
Dyego amb el braçalet de capità per l'absència de Sergio Lozano (FCB)
futbol sala

Dyego reapareix amb gol en la victòria del Barça a Antequera per continuar líder (2-5)

El brasiler ha obert el marcador d'un matx resolt en una gran segona part

• Dyego ha tornat després d'un mes i mig lesionat amb el primer gol del matx (0-1, minut 3).
  • Pablo Ordóñez ha empatat (1-1, minut 10) en col·laboració amb Dyego que ha desviat la pilota de manera fortuïta.
  • Antonio Pérez s'ha estrenat per fi com a golejador a la lliga amb el Barça per establir l'1 a 2 abans del descans.
  • El mateix Antonio, Ferrao i Adolfo han firmat els tres gols blaugranes a la represa que han certificat un nou triomf (2-5) com a visitants.
  • Miguel Conde ha fet un espectacular gol de camp a camp en una falta d'entesa entre Coelho i Dídac.
  • El Barça suma 55 punts i es manté líder de la Primera Divisió per davant de Palma i Jaén.