Actualitat blaugrana

Dunga convoca Ronaldinho per l'amistós del Brasil contra Algèria que es disputarà tres dies abans de l'inici de la Lliga

Tot i tenir la Copa Amèrica al sarró, les crítiques rebudes pel pobre joc desplegat pel Brasil en el torneig han motivat que Dunga hagi decidit recórrer de nou a Ronaldinho i Kaká per liderar la "canarinha". El seleccionador brasiler ha inclòs les dues estrelles en la convocatòria per al partit que el Brasil jugarà el dia 22 d'agost contra Algèria, després que el barcelonista i el milanès se saltessin la Copa Amèrica per exprés desig propi.

Actualitzat

Ronaldinho i Kaká són les principals novetats de la convocatòria que Dunga ha fet oficial pel primer amistós del Brasil després de guanyar la Copa Àmèrica. El tècnic ha deixat fora homes importants com Gilberto Silva, Alex o Fred, que van contribuir en la consecució del títol.

El partit contra Algèria es disputarà el dia 22 a Montpeller, tres dies abans de l'inici de la Lliga. Entre els convocats també hi ha Daniel Alves, del Sevilla, Julio Baptista i Robinho, del Madrid i Sobis, del Betis.

Anar al contingut