(@TeamSunweb)
Ciclisme

Dumoulin no correrà el Tour de França

L'holandès Tom Dumoulin, segon en l'anterior Tour de França, no participarà en la pròxima edició de la competició gal·la que començarà el 6 de juliol a Brussel·les: "L'últim mes ha sigut extremadament difícil i amb imprevistos en la recuperació del genoll. Després del que va passar al Giro d'Itàlia, tenia ganes de fer un bon Tour, però m'he adonat que no és realista que hi arribi a temps", ha confirmat el corredor.

Actualitzat

Segons ha comunicat el seu club, el Sunweb, les seqüeles de la lesió que el van obligar a retirar-se en el passat Giro d'Itàlia, és el motiu de l'absència de Dumoulin en una de les cites més importants del calendari.

El comunicat informa que després de diferents recaigudes, han decidit que no està en les condicions adequades per afrontar les tres setmanes de competició. "Tom ha fet tot el possible per participar en el Tour, però la conclusió és que no és possible. Confiàvem en la seva recuperació i el descans per poder tornar de manera gradual a la competició però hi ha hagut imprevistos. El temps no ha estat del nostre costat", ha explicat el metge de l'equip Anko Boelens.

L'absència de Dumoulin s'uneix a la del britànic Chris Froome, que no podrà afrontar la lluita pel seu cinquè Tour després d'haver tingut una dura caiguda en la passada Dauphiné.

Dumoulin partia com un dels favorits per la victòria final, i ara es perdrà la segona gran cursa per etapes de la temporada després d'haver abandonat el Tour, que havia guanyat el 2017.

 

Anar al contingut