Jugadors de la Penya i el Manresa, al final d'un partit de pretemporada
Bàsquet

Duel de jocs de paraules d'alçada entre Joventut i Baxi Manresa

Els comptes de la Penya i del Manresa han escalfat el partit d'aquest dissabte amb un simpàtic encreuament de tuits

Actualitzat

Aquest dissabte (20.30) hi ha enfrontament català a la Lliga Endesa entre Baxi Manresa i Joventut de Badalona. Tot i que tots dos equips han tingut compromís europeu durant la setmana, ja fa uns dies que es va preparant aquest partit, almenys a les xarxes socials, on els comptes oficials dels dos equips s'han vist embrancats en un simpàtic duel de jocs de paraules.

Tot va començar quan el compte de la Penya va publicitar la promoció especial que feia el club verd-i-negre per assistir als partits contra l'Unics de Kazan i contra el Manresa en un 2x1.

"De manera que no som els ÚNICS que juguem a l'Olímpic de Badalona", va contestar en to de broma el community manager de l'equip bagenc.

La rèplica badalonina no va trigar: "Que BAXI molt bé a Polònia, perquè a Badalona serà una altra cosa."

El to de broma va continuar després que el Manresa publiqués un tuit ressaltant els diversos rècords que l'equip havia batut en la seva victòria sobre el Torun polonès.

"Gran partit, però RECORDeu que aquest dissabte ens veiem a Badalona", va apuntar el compte verd-i-negre. La resposta manresana no va trigar: "Felicitats per la classificació. No QUALYficarem aquest joc de paraules".

 

 

Anar al contingut