Rubén Duarte, el lateral esquerre de l'Espanyol, en l'onze d'or sub-21 (EFE)
Futbol

Duarte torna a la convocatòria de l'Espanyol per al partit de Copa contra el Sevilla

L'Espanyol ja ha donat a conèixer els 18 jugadors amb què afrontarà el partit més important dels últims temps. Rubén Duarte, el lateral del filial que va destacar davant del València, ha estat inclòs a la llista de Sergio González. Al Sevilla, Unai Emery ha convocat 19 futbolistes amb la gran novetat de l'excentral blanc-i-blau Nico Pareja.

Actualitzat

Rubén Duarte, jugador de l'Espanyol B que va destacar en l'últim partit de Copa davant el València, ha rebut com a premi la seva inclusió a la llista de 18 convocats de l'Espanyol per al partit d'anada dels quarts de final contra el Sevilla.

Les altres novetats de la llista són el també lateral Felipe Mattioni i el migcampista Álex Fernández. En canvi, són baixa en relació amb els convocats per a l'Espanyol-Celta de Lliga Javi López, Fuentes i Abraham.

La llista completa la formen: Pau López, Kiko Casilla; Mattioni, Héctor Moreno, Colotto, Álvaro, Arbilla, Duarte; Víctor Sánchez, Cañas, Salva Sevilla, Víctor Álvarez, Álex, Montañés; Lucas Vázquez, Stuani, Sergio García i Caicedo. 

Emery s'emporta 19 jugadors a Barcelona

L'entrenador del Sevilla, Unai Emery, ha citat 19 jugadors per afrontar l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l'Espanyol al Power8 Stadium. El tècnic sevillista ha donat descans al porter portuguès Beto, l'habitual titular a la Lliga, i al migcampista argentí Éver Banega, i segueix sense poder comptar per lesió amb el lateral francès Benoit Tremoulinas.

En canvi, sí que ha entrat a la convocatòria el central argentí i ex de l'Espanyol Nico Pareja, absent en els últims dos partits per molèsties físiques. Per tant Emery haurà de descansar un futbolista a la llista definitiva.

La llista està formada pels porters Sergio Rico i Barbosa; els defenses Diogo Figueiras, Fernando Navarro, Carriço, Nico Pareja, Arribas, Kolodziejczak i Coke; els migcampistes Krychowiak, Aleix Vidal, Iborra, Denis Suárez i Vitolo; i els davanters Reyes, Gerard Deulofeu, Iago Aspas, Gameiro i Bacca.

Anar al contingut