Futbol sala

Drahovsky lidera, amb sis gols, la primera victòria de l'Industrias Santa Coloma a la lliga

Sis gols del jugador eslovac porten l'Industrias a guanyar a la pista del Saragossa per 3-11

La primera part de l'Industrias Santa Coloma ha estat per emmarcar. En deu minuts ha deixat el pavelló aragonès glaçat, que veia com al marcador s'hi reflectia un 0-3 favorable als de Javi Rodríguez. El capità David Álvarez ha estat l'encarregat d'obrir el marcador amb un doblet en dos minuts que feia evident la superioritat de l'equip colomenc sobre la pista.

El gran treball defensiu, d'anticipació i concentració, deixava sense capacitat de reacció el Saragossa, que, a més, ha vist com qualsevol errada era penalitzada amb un altre gol dels catalans. Així ha arribat el 0-3, amb una pilota robada per Drahovsky que, després de combinar amb Álex Verdejo, ha acabat el mateix jugador eslovac marcant a porteria buida. Semblava que Santa Coloma arribaria al descans amb aquest avantatge clar, però el Saragossa ha pogut retallar diferències amb una jugada d'estratègia que ha transformat Dani Santos a la sortida d'un còrner.

Aquest gol encaixat ha esperonat els jugadors de Javi Rodríguez, que han sortit després del descans amb la mateixa intensitat i mentalitat ofensiva que a la primera part. I amb un jugador, Tomas Drahovsky, en estat de gràcia, perquè en quatre minuts ha marcat tres gols més que han deixat en una anècdota el segon gol del Saragossa fet per Juanqui.

Amb el 2-6, David Marín, l'entrenador de Saragossa, ha fet sortir el porter-jugador i ha pogut retallar diferències mitjançant Carlos Retamar. Qualsevol esperança de remuntada aragonesa l'ha tallat de soca-rel Tomas Drahovsky, que encara ha fet dos gols més en la segona part abans que Javi Rodríguez li donés un més que merescut descans. Sebas Corso, Uri Santos i Roger Bermusell s'han afegit a la llista de golejadors de l'equip català per tancar un partit espectacular amb el 3-11 final.