Doumbia espera seguir fent història a la Copa
Girona

Doumbia: "Vam fer real un somni, però la Copa encara no ha acabat"

El davanter ivorià s'ha mostrat molt content per marcar un gol històric al Wanda Metropolitano i assegura que ho donaran tot contra el Reial Madrid per aconseguir alguna cosa més

Actualitzat

El davanter ivorià del Girona, Seuydou Doumbia, ha explicat als mitjans oficials del club com va viure el gol que va marcar al Wanda Metropolitano i que va suposar la històrica classificació de l'equip per als quarts de final de la Copa del Rei.

"Em va donar molta alegria marcar aquest gol històric per al Girona. Però, per a nosaltres, el més important va ser classificar-nos i fer història. Amb l'equip vam aconseguir fer real un somni. I ja està, perquè la competició encara no ha acabat. Ara ens toca el Reial Madrid i ho donarem tot per aconseguir alguna cosa més."

Doumbia també ha parlat del gol que va marcar ahir contra el Betis i ha lamentat que no servís per treure un resultat positiu de la visita al Benito Villamarín.

"Sí, és cert. Ahir vaig fer un gol, però va ser una llàstima perquè, amb la victòria, la celebració hauria estat magnífica. No va poder ser i tocarà esforçar-se en els entrenaments per ser més forts."

Anar al contingut