CHAMPIONS LEAGUE

L'entrevista més incòmoda a Haaland després de marcar dos gols amb el Dortmund

Si dins el camp tot han estat flors i violes, en la zona d'entrevistes s'ha viscut un episodi per oblidar

Oriol VidalActualitzat

Erling Haaland segueix enlluernant. El gegant noruec ha fet dos gols més en el triomf per 0 a 3 del Dortmund al camp del Bruges i suma ja catorze gols en onze partits a la Champions. Haaland ha estat imparable en els minuts 18 i 32 per als belgues, que a la primera part ja s'han rendit. De fet, als tretze minuts, els alemanys ja havien obert el marcador amb una diana de Thovard Hazard. Però si a sobre el camp tot han estat flors i violes, en la zona d'entrevistes s'ha viscut un episodi molt incòmode.

"Dormiràs sol aquesta nit? Et portaràs la teva nòvia a casa?"

A part d'aquest moment desagradable, l'equip de Lucien Favre encapçala el grup F, amb sis punts: un més que la Lazio, que avui ha patit per empatar al camp del Zenit. La defensa italiana ha estat contemplativa en el primer gol local, obra d'Erokhin en el minut 33... Però, a vuit minuts per al final, ha aparegut Felipao Caicedo. L'ex de l'Espanyol ha tornat a ser providencial per a la seva esquadra en els últims minuts.

En el grup H, desastre del United a Turquia. L'Istanbul Basaksehir ha aprofitat les rotacions dels de Solskjaer: als 13 minuts, increïble catifa vermella per a Demba Ba. I cinc abans del descans, nova autopista, contra perfecta i Edin Visca no ha perdonat. La reacció dels red devils no ha passat d'aquest bon gol de Martial a passada de Shaw. Amb tot, els de Manchester segueixen líders, perquè el PSG, amb la baixa de Neymar i Mbappé, ha fet figa contra el Leipzig. Di Maria ha obert el marcador en el minut 3 (bona asssistència de Moise Kean), però després ha perdonat la sentència de penal davant Gulacsi... amb efectes catastròfics: Nkunku ha fet l'empat en el minut 41 il, en el 56, Forsberg ha fet el 2 a 1 de penal.