Haaland en el partit de la Lliga de Campions que van disputar el Manchester City i el Copenhagen
Futbol

Dos milions d'anglesos demanen la deportació de Haaland

El davanter noruec és un autèntic maldecap per als equips de la Premier i alguns aficionats han decidit intentar aturar-lo per la via burocràtica

Redacció Esport3Actualitzat

Erling Haaland és l'autèntica sensació de la temporada a la Premier League. El davanter del Manchester City ha marcat 18 gols en 12 partits a les ordres de Pep Guardiola i ha superat de llarg totes les expectatives generades a l'inici de temporada.

Però sembla que el noruec no ha aconseguit guanyar-se la simpatia de tots els aficionats anglesos. Els seguidors de la resta d'equips de la Lliga, veient que no poden aturar al camp el davanter més en forma del moment, han decidit intentar aturar-lo per la via burocràtica.

El Parlament britànic disposa d'un portal ciutadà en què es poden fer reclamacions o peticions, i totes les que superin les 100.000 signatures es debaten en una sessió parlamentària. I ha estat en aquest portal on un grup de persones ha registrat una proposta perquè Haaland sigui "deportat de la Premier perquè és un robot".

Molt sovint les propostes no arriben a les signatures mínimes, però aquesta vegada, en només unes hores, ja s'ha arribat als dos milions. El ressò de les xarxes socials ha fet que la campanya arribi a més gent, fins al punt de convertir-se en la proposta amb més signatures de la història.

Tot i això, el govern britànic ha decidit eliminar-la, tal com apunten alguns mitjans anglesos, perquè no és una proposta seriosa i debatible.

Anar al contingut