Víctor Vázquez i Víctor Rodríguez estan obtenint reconeixement a la Lliga nord-americana
Futbol

Dos catalans s'enfrontaran a la final de l'MLS

Víctor Rodríguez ha marcat un dels gols que ha donat el títol de campions de la Conferència Oest als Seattle Sounders. Víctor Vázquez, escollit a l'equip ideal, és un dels referents ofensius dels campions dela Conferència Est, els Toronto FC

Eloi SansaActualitzat

Ha quedat definida la final de la Lliga nord-americana de futbol (MLS), que serà la repetició de la passada edició. Els Seattle Sounders, vigents campions, han superat els Houston Dynamo (3-0) en el partit de tornada de les semifinals per assegurar el títol de campions de la Conferència Oest i el seu pas a la gran final.

Allà s'hi trobaran el Toronto, campions de la fase regular i finalistes en la passada edició, que un dia abans havien superat els New York Red Bulls (1-0) i van aconseguir el títol de campions de la Conferència Est.

La final del 9 de desembre, que es disputarà a partit únic a Toronto, enfrontarà dos jugadors catalans. Víctor Vázquez, un dels integrants de la lleva del 1987 al futbol formatiu del Barça juntament amb Messi, Piqué o Cesc, és un dels referents ofensius del Toronto. Ho demostra el fet d'haver estat escollit en l'onze ideal de la fase regular, gràcies als seus 8 gols i 16 assistències. En la tornada de la semifinal, tot i fallar un penal, va fer la passada per al gol decisiu de Jozy Altidore.

Menys vistosa ha estat la campanya de Víctor Rodríguez, un dels reforços dels campions Seattle Sounders. El migcampista de Barberà del Vallès, que també va passar per les categories inferiors del Barça, ha jugat aquesta temporada 10 partits, en què ha anotat 3 gols i ha repartit 3 assistències. El seu últim gol és el que ha obert la llauna en la tornada de la semifinal davant el Dynamo.

Víctor o Víctor, un dels dos serà campió.

Anar al contingut