Onze ideal de la fase classificatòria de la Copa Amèrica
Futbol

Dos blaugranes a l'onze ideal de la fase de grups de la Copa Amèrica

El xilè Claudio Bravo i l'argentí Leo Messi entren a l'equip ideal del campionat sud-americà, un cop s'ha jugat la primera fase

Jaume CabeceransActualitzat

Dos jugadors del Barça, Claudio Bravo i Leo Messi, han estat escollits al millor equip de la Copa Amèrica de futbol, un cop s'ha completat la primera fase de la competició.  

Bravo, capità xilè, ha estat triat com el millor porter gràcies a les aturades de mèrit que han portat Xile a ser la millor selecció de la fase de grups. El blaugrana aconsegueix ser el porter amb més partits sense encaixar un gol juntament amb David Ospina (Colòmbia) i Sergio Romero (Argentina). Bravo no és l'únic representant de la selecció xilena, que ha situat fins a tres jugadors més en l'onze ideal: Vidal, Medel i Aránguiz.

També Leo Messi ha estat inclòs en el millor equip possible del torneig. El davanter i capità argentí ha aconseguit la primera posició del grup B amb l'Argentina. Messi només ha marcat un gol des de l'inici del campionat, però ha estat escollit MVP en dos enfrontaments. El de Rosario està molt motivat per aconseguir el primer títol absolut amb la seva selecció i ho està demostrant a cada partit. Juntament amb Messi, el "Kun" Agüero ha estat inclòs a l'onze, demostrant que la connexió a la davantera "albiceleste" és tot un èxit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut