Doncic ha sotmès els Warriors (Reuters)
NBA

Doncic sotmet els Warriors amb un triple doble (91-126)

De tots els jugadors menors de 21 anys, Luka Doncic ja és el segon que més triples dobles ha aconseguit en la història de l'NBA, amb sis, superant els cinc de LeBron James i a un de sol de Magic Johnson

Actualitzat

Luka Doncic ha estat el clar protagonista del Dallas Mavericks-Golden State Warriors. El jove jugador s'ha apuntat un triple doble en la pallissa dels de Dallas, que han guanyat a la pista dels actuals campions de l'NBA per un contundent 91-126. Els Warriors s'han apuntat la seva pitjor derrota a casa des de l'any 2007.

Doncic ha liderat l'atac dels de Dallas, que han arribat a guanyar de més de 40 punts (82-125 a falta de dos minuts i mig per a la conclusió). Dirk Nowitzki ha estat l'encarregat d'esperonar els Mavericks, amb 10 punts en els primers tres minuts i acabant amb 21 punts i 5 de 8 en triples, en el seu millor partit de la temporada.

Doncic ha seguit l'estela i ha aconseguit el seu sisè triple doble a l'NBA, amb 23 punts, 11 rebots i 10 assistències, als quals ha afegit tres robatoris de pilota en els seus 27 minuts de joc.

De tots els jugadors menors de 21 anys, Luka Doncic ja és el segon que més triples dobles ha aconseguit en la història de l'NBA, amb sis, superant els cinc de LeBron James i a un de sol de Magic Johnson.

Per part dels Warriors, que han donat descans a Stephen Curry, Andrew Bogut i Shaun Livingston, l'aler Kevin Durant ha estat el més destacat, amb 25 punts, mentre que DeMarcus Cousins n'ha aportat 19.

 

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut