Esports

Donald Trump: "Volem que els esports tornin aviat, i els aficionats també"

Actualitzat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha assegurat en una compareixença a la Casa Blanca que les principals competicions esportives del país s'han de reprendre el més aviat possible. Trump va mantenir ahir una reunió telemàtica amb els comissionats de lligues com l'NBA, l'NFL o la Major League Soccer, i els màxims responsables de la NASCAR automobilística, l'Associació de Golfistes Professionals (PGA) o de la lluita lliure.

"Els grans líders de l'esport nord-americà volen tornar. I cal tornar, no poden continuar en aquesta situació. Els esports no estan pensats per a una situació així, i la nostra nació tampoc. Haurem de tornar i volem fer-ho aviat, molt aviat."

Sobre si la tornada de les competicions es podria fixar per al mes d'agost, Trump no va donar dates, però va apel·lar a la voluntat dels aficionats de tornar a presenciar els seus tornejos preferits.

"Clar que vull que els aficionats tornin als estadis. I hi tornaran des del moment que estiguem a punt, tan aviat com sigui possible. Els mateixos aficionats volen tornar, volen veure bàsquet, i beisbol, i futbol americà, i hoquei, volen anar als camps de golf i respirar aire pur i net. No puc dir cap data, però crec que serà més aviat que tard."

Trump va haver de respondre també una pregunta sobre el seu fill petit, Barron, gran aficionat al futbol i que ha jugat als equips inferiors del DC United de Washington. "Voldria estar jugant, no és tan feliç com podria ser, però hem de tornar a jugar aviat."

ARXIVAT A:
Trump
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut