Nadal es lamenta durant el seu partit contra Thiem (EFE)
Tenis

Dominic Thiem acaba amb la ratxa triomfal de Nadal i l'elimina als quarts de final del Masters 1000 de Madrid

L'austríac ha donat la gran sorpresa de la jornada i ha derrotat el manacorí, que amb aquesta desfeta perdrà la seva condició de número 1 mundial

Actualitzat

Dominic Thiem ha acabat amb la ratxa triomfal de Rafael Nadal en terra batuda. L'austríac ha donat la gran sorpresa de la jornada al Masters 1000 de Madrid i ha eliminat el número 1 mundial als quarts de final del torneig madrileny (7-5 i 6-3).

Thiem ha jugat molt agressiu i ha superat un Nadal massa erràtic que sempre ha anat a remolc en el marcador. El primer set ha estat molt igualat, però l'austríac se l'ha acabat emportant i ha trencat el rècord del manacorí, que havia guanyat 50 sets de forma consecutiva en aquesta superfície.

En la segona mànega, Thiem ha mantingut un gran nivell en el seu joc i ha arrodonit la gesta després d'1 hora i 56 minuts d'intensa lluita a la pista central de la Caja Mágica. Amb aquesta victòria, Thiem es pren la revenja de la final perduda en aquest mateix torneig l'any passat, mentre Nadal, que defensava el títol, perdrà la condició de número 1 del tenis mundial a mans del suís Roger Federer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut