Domènec Torrent: "El Liverpool va estar molt bé. però el Barça té un geni"
Domènec Torrent al costat de Guardiola a la banqueta del City
Futbol

Domènec Torrent: "Messi podria jugar de Xavi"

Segons l'exentrenador del New York City, Leo Messi acabarà jugant en la posició que ell vulgui

Redacció Esport3Actualitzat

Va conviure amb Leo Messi al vestidor del Barça durant 4 anys, des del 2008 fins el 2012, quan Domènec Torrent feia d'analista en l'equip tècnic de Pep Guardiola, al costat del seu inseparable amic Carles Planchart. Tots aquests malalts de futbol acumulen unes quantes hores de converses sobre tàctiques i jugadors. En algun moment es devia parlar, segur, de la posició on podria acabar jugant el crac argentí amb el pas dels anys. I d'aquest nou lloc del 10 del Barça n'ha parlat Domènec Torrent en una entrevista al diari "Olé".

És un jugador molt intel·ligent. Moltes vegades ve a rebre la pilota al mig del camp. En uns anys podria jugar de Xavi, si volgués. No perd pilotes, dona assistències, s'ha cuidat bé el físic al llarg de la seva carrera... Si endarrereix la posició quan, lògicament, vagi perdent velocitat, podria jugar de mig-centre o on ell vulgui i ho farà bé.

Torrent també ha parlat de l'etern debat a l'Argentina entre Diego Armando Maradona i Leo Messi, els dos cracs separats per una Copa del Món.

Leo va poder guanyar-la al Brasil el 2014, en una final molt igualada amb Alemanya. Si hagués guanyat aquest Mundial, avui a l'Argentina se'l valoraria d'una altra manera. Em sembla injust que se'l mesuri per haver guanyat un Mundial o no. Crec que arribarà molt bé a Qatar i tant de bo allà pugui aixecar la Copa. La seva carrera s'ho mereix.

El que va ser segon entrenador de Pep Guardiola al Bayern de Munic i al Manchester City també explica que el secret de l'èxit del tècnic de Santpedor és la seva obsessió pels petits detalls i que es pren cada partit, de la competició que sigui, com si fos el més important.

Paraula de Dome.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut