Ciclisme

Doble victòria catalana en el pur desert, a l'etapa reina de la Titan Desert

Les altes temperatures i el desgast dels participants han obligat a escurçar 21 quilòmetres l'etapa, en què s'han imposat els catalans Roberto Bou i Anna Ramírez, que es manté líder

Redacció Esport3Actualitzat

Una batalla entre les dunes, el pur desert, en què ha estat clau la navegació. Així ha estat la tercera etapa de la Titan Desert, l'etapa reina, tot i que s'ha hagut d'escurçar 21 quilòmetres (de 125 a 104) entre Ksar Jdaid i Fezzou. Els més de 40 graus de temperatura i el desgast de l'etapa d'ahir han passat factura entre els participants, fet que ha afavorit la reducció de quilòmetres. 

Enmig d'aquest escenari, la victòria ha estat per a Roberto Bou. El líder, Francisco Herrero, s'ha quedat endarrerit i la resta de favorits s'han escapat. L'etapa ha semblat una persecució al grup, i Herrero ha pogut atrapar-lo per mantenir la condició de líder, tot i que el triomf ha estat per a l'escapat Bou, amb un temps de 3 hores, 33 minuts i 44 segons i una mitjana de 29,7 km/h. 

En la classificació femenina, la catalana Anna Ramírez segueix intractable. Victòria d'etapa i liderat, amb 5 minuts i 7 segons d'avantatge sobre Vera Looser.

 

ARXIVAT A:
Titan Desert
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut