Djokovic tampoc podrà jugar a Miami
Tenis

Djokovic tampoc podrà jugar a Miami

El tenista serbi no ha aconseguit que li donessin l'exempció mèdica per jugar el torneig de Miami, que comença dimarts. Al no ser ciutadà nord-americà i no estar vacunat, no pot entrar als Estats Units

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Després de no poder jugar el torneig d'Indian Wells per no estar vacunat contra la covid, Novak Djokovic tampoc jugarà el de Miami pel mateix motiu. D'aquesta manera es perd també el segon Masters 1.000 de l'any, i segons el que faci Carlos Alcaraz al torneig californià, pot perdre el número 1 mundial en benefici del jove murcià.

Djokovic ja es va perdre al 2022 l'Obert d'Austràlia per no estar vacunat. Les seves conviccions i la seva salut van al davant --sempre ho ha dit-- de la seva carrera esportiva.

El director del torneig de Miami, James Blake, va assegurar que "es va demanar l'exempció mèdica per al jugador" serbi, però que aquesta no s'ha concedit, de fet, com era previsible. Les restriccions d'entrada als Estats Units, per als ciutadans no nord-americans no vacunats està previst que s'aixequin l'11 de maig.

La reaparició de Djokovic al circuit serà, presumiblement, al torneig de Montecarlo, el tercer Masters 1.000 de l'any i el primer sobre terra batuda. Aquest torneig és on té previst reaparèixer, també, Rafael Nadal, sempre que estigui recuperat de la lesió que arrossega des de l'Obert d'Austràlia, al gener. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut