Novak Djokovic durant el partit contra Davidovich
Novak Djokovic durant el partit contra Davidovich (Reuters)
Tenis

Djokovic s'imposa a un combatiu Davidovich i s'encara amb el públic francès

El tenista serbi ha superat una prova de foc per classificar-se per als vuitens de final del segon Grand Slam de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Novak Djokovic continua somiant a convertir-se en el tenista amb més Grand Slams de la història. Ho pot aconseguir si guanya el seu tercer Roland Garros. De moment, el serbi ja està als vuitens de final després d'imposar-se a un combatiu Alejandro Davidovich.

El malagueny ha posat contra les cordes el número 3 del món, però ha cedit de manera molt justa els dos primers sets, que han acabat amb un doble 7-6 favorable al serbi. Davidovich, fins i tot, ha tingut una possibilitat de guanyar la segona mànega, amb una pilota de set que no ha pogut aprofitar.

Després de guanyar el segon set, Djokovic ho ha celebrat amb una alegria desmesurada i tot seguit ha demanat el físio. Això no ha agradat al públic de la Philippe Chatrier, que ha xiulat el serbi. Aquest no ha dubtat a fer gestos als aficionats i encarar-se amb una part del públic. 

De l'odi a l'amor 

Novak Djokovic no ha trigat a fer les paus amb els seguidors que han estat presents a la Philippe Chatrier. I és que en un punt del tercer i definitiu set -que ha guanyat el serbi per 6-2- Davidovich ha caigut a terra. En un principi semblava que no s'havia fet res, però el malagueny ha fet mostres de dolor i s'ha dirigit cap a la seva banqueta. Allà, Djokovic li ha facilitat una tovallola i li ha donat gel, un gest que ha estat molt aplaudit pel públic.


Alcaraz escombra Shapovalov 

Carlos Alcaraz no ha tingut problemes per superar el canadenc Denis Shapovalov. El tenista murcià ha estat esplèndid en el seu joc i s'ha imposat en tres sets (6-1, 6-4 i 6-2) per accedir als vuitens de final de Roland Garros. 

En el primer set, Alcaraz no ha tingut rival, però en el segon ha hagut de treure el seu millor tenis per remuntar un marcador advers (1-4). Després de perdre la segona mànega, el canadenc ha baixat els braços i el tercer set ha estat molt favorable, novament, al murcià.

Anar al contingut