tenis

Djokovic critica Wimbledon per excloure els tenistes russos

El serbi por competir a Londres , però a dia d'avui no podria fer-ho a l'US Open dels Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Novak Djokovic ha repassat l'actualitat a la roda de premsa prèvia a Wimbledon. El serbi torna a competir en un gran torneig després de caure als quarts de final de Roland Garros davant de Rafa Nadal. El tenista, de 35 anys, també ha deixat clar que no està d'acord amb l'exclusió dels tenistes russos i bielorussos.

Djokovic he elogiat la figura de Rafa Nadal i ha deixat clar l'opinió que té de la seva carrera. "És impressionant, em trec el barret, és un gran campió", ha dit de Nadal. També ha reconegut que és un dels seus màxims rivals, però que li té un gran respecte.

Djokovic, en contra de l'exclusió dels tenistes russos

El serbi ha deixat clar que està en contra d'excloure els tenistes russos i bielorussos de Wimbledon, i ha recordat que els esportistes del seu país van patir el mateix entre el 1992 i el 1996, a causa de les guerres iugoslaves.

"No estic d'acord del tot amb la prohibició de jugar a russos i bielorussos. No veig de quina manera han ajudat a tot el que ha passat. No ho veig just. Entre el 92 i el 96 els serbis no van poder competir a nivell internacional, sé com es poden sentir."

Les restriccions per la covid permeten Djokovic participar a Londres, però a dia d'avui no podria competir a l'US Open dels Estats Units.

Anar al contingut