Sorpresa a Montecarlo amb la derrota de Djokovic a mans d'Evans (EFE)
Tenis

Djokovic, eliminat a vuitens de final a Montecarlo

Sorprenent eliminació del número 1 en un partit ple d'errades. Rafa Nadal ha passat per sobre de Dimitrov i ja és quarts de final després de guanyar per un doble 6-1.

Redacció Esport3Actualitzat

El serbi Novak Djokovic, número 1 del món i favorit del torneig de Montecarlo, ha caigut eliminat sorprenentment davant l'anglès Daniel Evans, número 33 del món, per 6-4 i 7-5.

Djokovic ha començat malament i ha acabat pitjor. El 3-0 inicial amb els dos trencaments de servei que ha patit ha semblat un miratge; la realitat del joc d'Evans s'ha anat imposant davant la falta d'energia d'un Djokovic desconegut.

També ha començat amb un 3-0 a favor per al número 1 mundial el segon set, però a base d'anar acumulant errors no forçats ha deixat escapar l'avantatge, el set i el partit per quedar eliminat.

Qui no ha tingut cap problema per passar a quarts de final és Rafa Nadal. El manacorí ha escombrat el búlgar Grigor Dimitrov i ha guanyat amb molta comoditat per un doble 6-1. El seu rival a quarts de final serà Rublev, que ha superat Roberto Bautista en tres sets: 7-6, 5-7 i 6-3. Amb l'eliminació de Djokovic, Nadal -11 cops campió a Montecarlo- passa a ser el màxim favorit per aixecar un cop més la copa de campió.

Anar al contingut