tenis

Djokovic, disposat a sacrificar la seva carrera abans que vacunar-se

L'encara número 1 del món segueix entossudit en la postura que el va fer ser deportat d'Austràlia i perdre's el primer Grand Slam de l'any

Redacció Esport3Actualitzat

Primera entrevista de Nole des dels fets de gener. Novak Djokovic ha reconegut aquest dimarts en una entrevista a la BBC estar disposat a sacrificar grans tornejos, com Wimbledon o Roland Garros, abans que ser obligat a vacunar-se. "Aquest és el preu que estic disposat a pagar", ha reconegut l'encara número 1 del món -el rus Medvédev ja li trepitja els talons-, que d'aquesta manera nega les informacions que apuntaven que s'hauria aplicat la vacuna després de la victòria de Rafa Nadal a l'Open d'Austràlia.

Les meves decisions són més importants que qualsevol títol.

Quan encara són presents les imatges del tenista sent deportat pel govern del país oceànic, al que havia accedit mitjançant un certificat mèdic especial per haver-se recuperat recentment de la covid-19, el serbi ha afirmat a la cadena britànica que "mai ha estat en contra de la vacunació" però dona suport a "la llibertat de decidir què t'inocules al cos".

L'esperança de Djokovic, que tot i aquest obstacle desitja jugar "molts anys més", és que canviïn els requeriments sobre vacunació d'alguns tornejos. No obstant, com ha quedat clar, si això no passa deixarà passar la possibilitat de convertir-se en el millor de tots els temps. De moment, Nadal ja l'ha avançat en el rànquing masculí de tenistes amb més Grand Slams, 21.

Més enllà del que depari el seu futur esportiu, el tenista acaba la conversa reivindicant-se com un defensor del benestar i la nutrició.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut