Nadal no ha donat cap opció a Carreño (EFE/EPA/Clive Brunskill / POOL)
Tenis

Nadal escombra Carreño en la seva reaparició al Masters 1000 de Roma

El tenista balear, que ha tornat a competir sis mesos després, no ha donat cap opció a l'asturià, últim semifinalista de l'US Open, per un doble 6-1 en només 1 hora i 14 minuts de joc

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal ha reaparegut al Masters 1000 de Roma amb un contundent victòria sobre Pablo Carreño. El tenista balear, número 2 del rànquing mundial i que ha tornat a competir sis mesos després, ha escombrat de la pista l'asturià, semifinalista de l'US Open, per un doble 6-1 en només 1 hora i 14 minuts de joc.

Després de conquerir el torneig d'Acapulco en el seu últim partit, disputat l'1 de març davant del nord-americà Taylor Fritz, Nadal ha tornat a competir a Roma i ha mostrat un bon nivell, en una pista central del Fòrum Itàlic on l'any passat va aconseguir el seu novè títol romà. El de Manacor sabrà aquest dijous qui serà el seu rival en els vuitens de final, que serà el guanyador del partit entre el canadenc Milos Raonic, número 19 de món, i el serbi Dusan Lajovic, número 25.

Per la seva banda, Novak Djokovic ha debutat al torneig romà amb una còmoda victòria contra l'italià Salvatore Caruso en dos sets per 6-3 i 6-2. El número 1 mundial i quatre vegades campió a Roma ha tornat a competir després de ser desqualificat als vuitens de final de l'Open dels Estats Units per haver colpejat amb una pilota una jutgessa de línia.

El quadre masculí, la sorpresa de la jornada l'ha donada Stanislas Wawrinka. Derrota del suís davant de l'italià Lorenzo Mussetti, que l'ha escombrat de la pista en el primer set amb un contundent 6 a 0. El segon li ha costat més, tot i que se l'ha acabat enduent per 7 a 6. Aquesta és la primera victòria de Mussetti, de 18 anys, al circuit ATP. Ara l'espera el japonès Kei Nishikori, botxí del català Albert Ramos en primera ronda.

 

Muguruza es classifica; Bolsova, eliminada

Garbiñe Muguruza s'ha estrenat amb victòria al Masters 1000 de Roma. La tenista hispanoveneçolana s'ha desfet fàcilment en dos sets, per un doble 6 a 3, de la nord-amerciana Sloane Stephens. Ara es trobarà en la ronda següent amb Coco Gauff. En canvi, la tenista de Palafrugell Aliona Bolsova ha quedat eliminada en segona ronda després de perdre en tres sets contra la russa Blinkova en tres sets (6-4, 1-6 i 7-6).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut