Valverde, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Divisió a la junta del Barça sobre la continuïtat d'Ernesto Valverde

La desfeta a la Copa i la gran decepció que va suposar l'eliminació a la Champions han obert la possibilitat de destituir el tècnic blaugrana

Jordi SunyerActualitzat

Josep Maria Bartomeu ha repetit com un mantra els últims dies que Ernesto Valverde continuaria sent l'entrenador del FC Barcelona. Però, ara mateix, la continuïtat del Txingurri no és clara. La directiva està dividida: hi ha directius favorables a canvis importants, però n'hi ha d'altres convençuts que el mal del Barça no vol soroll. Les postures personals, però, tenen un pes relatiu. La posició del club és inequívoca: no és cert que la destitució de Valverde sigui imminent. I, des de l'àrea esportiva, s'afegeix que ningú d'aquest departament ha contactat amb Robert Martínez, a qui diverses informacions periodístiques situaven en la "pole position" com a hipotètic relleu de Valverde.

Des d'aquest dilluns, Josep Maria Bartomeu està conversant amb els responsables de les diferents àrees del club. L'objectiu de les converses: ponderar el que s'ha fet bé i el que no abans de prendre qualsevol decisió. Des del club es recorda que Bartomeu, quan ha hagut de prendre decisions, sempre ho ha fet en fred.

En conseqüència, la decisió, en un sentit o un altre, no arribarà ni en les pròximes hores ni en els pròxims dies. De fet, des del club s'assegura que difícilment es mourà res aquesta setmana. A més, es dona el cas que Ernesto Valverde està de vacances, fora de Barcelona. Però s'insisteix que la reflexió sobre el que ha passat i el que ha de passar no només afecta l'entrenador. Venen dies tensos, però el club intenta mantenir la calma.

ARXIVAT A:
Valverde
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut