Els pilots de la Fórmula 1 s'han agenollat a la graella de sortida del GP d'Àustria en senyal de protesta en contra del racisme
Fórmula 1

Diversos pilots de la Fórmula 1 s'agenollen a la graella de sortida en protesta contra el racisme

Redacció Esport3Actualitzat

Imatge insòlita a la graella de sortida del GP de Fórmula 1 del GP d'Àustria, la primera cursa del Mundial 2020 després d'una llarga llista d'ajornaments i cancel·lacions com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. El sis vegades campió del món, Lewis Hamilton, Max Verstappen i d'altres pilots de la categoria reina de l'automobilisme s'han agenollat a la graella de sortida en senyal de protesta en contra del racisme.

La mort de George Floyd a finals de maig, en mans de la policia dels Estats Units mentre era detingut, ha provocat una onada de protestes arreu en contra de la violència racial i en el món de l'esport s'ha vist una llarga llista d'accions similars a la d'aquest diumenge en senyal de rebuig. Hamilton, a més, portava una samarreta amb el lema "Black Lives Matter", un fet també poc habitual, tenint en compte tots els patrocinadors que han de portar en la seva equipació els pilots de Fórmula 1.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut