La seu de la FAF continua custodiada per dos agents de la policia d'Andorra
Futbol

Diversos detinguts relacionats amb la Federació Andorrana de Futbol per irregularitats econòmiques

La policia d'Andorra ha escorcollat la seu de la FAF i ha fet diverses detencions, entre les quals la del secretari Tomàs Gea i alts càrrecs de la junta directiva, en l'operació Cautxú per presumptes delictes financers i econòmics

Actualitzat

Diverses persones relacionades amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF), entre elles el seu secretari, Tomàs Gea, han estat detingudes en el marc de l'operació batejada Cautxú, i dirigida per la Batllia, per presumptes delictes financers i econòmics.

La policia d'Andorra continua escorcollant la seu de la FAF, així com altres domicilis, per emportar-se documents per a la investigació judicial, que es troba sota secret de sumari; també s'investiguen altres persones no vinculades amb la federació.

Segons fonts pròximes, entre les detencions hi ha la del secretari de la Federació Andorrana de Futbol, ​​Tomàs Gea, i també alts càrrecs de la junta directiva, per presumpta apropiació indeguda dels ajuts econòmics procedents de la FIFA i la UEFA i també per arreglar partits.

La FAF continua custodiada per dos agents de la policia d'Andorra que prohibeixen l'entrada a les persones que no estan relacionades per l'operació Cautxú.

Anar al contingut