René, porter del Llagostera, en una imatge d'arxiu.
René, porter del Llagostera, en una imatge d'arxiu.
Futbol

Dissabte i diumenge, Esport3 oferirà tres partits de la Lliga Adelante amb equips catalans

Bona ració de futbol català de la Lliga Adelante aquest cap de setmana a Esport3. Aquest dissabte a les 15.55, transmetrà, en directe, des del Camp Municipal d'Esports de Llagostera, el matx entre el Llagostera i el Saragossa. A les 17.55 es podrà seguir el matx entre l'Alabès i el Sabadell i diumenge, a les 16.55, serà el torn del Mallorca i el Barça B

Actualitzat

Bona ració de futbol català de la Lliga Adelante aquest cap de setmana a Esport3. Aquest dissabte a les 15.55, el canal d'esports de TVC transmetrà, en directe, des del Camp Municipal d'Esports de Llagostera, el matx entre el Llagostera i el Saragossa. Els dos equips es troben a la part mitjana de la classificació amb només un punt de diferència. El seguiment serà de Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo.

A les 17.55 es podrà seguir l'enfrontament entre l'Alabès i  el Sabadell. La transmissió, des de l'estadi de Mendizorrotza, serà de Jordi Sunyer i Jordi Gonzalvo.

Diumenge a les 16.55, serà el torn del Mallorca i el Barça B. A l'Iberostar Estadi els culers intentaran aconseguir una nova victòria davant de l'equip que tanca la classificació de la Segona A amb només un punt en cinc jornades. Els comentaris seran de Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo.

Anar al contingut