Anglaterra

Dissabte d'any nou farcit de partits a la Premier League anglesa, amb vuit enfrontaments

Per tornar a veure partits de la Lliga espanyola caldrà esperar a diumenge dia 2. La Premier League, que no s'atura en dates nadalenques, en canvi, ofereix una jornada d'any nou farcida de partits. El Manchester United visita el West Bromwich amb la necessitat de guanyar per conservar el liderat, després d'empatar al camp del Birmingham. L'altre equip de Manchester, el City, segon a la taula amb dos partits més jugats, rep el perillós Blackpool amb la intenció de mantenir-se de ple en la lluita pel títol. Un altre conjunt que juga dissabte i que no es pot permetre una ensopegada és l'Arsenal, que després de deixar escapar l'opció de ser líder amb un decepcionant empat a Wigan, visita el complicat camp del Birmingham. El Tottenham, que també aspira a tot, rep un Fulham angoixat que ocupa plaça de descens. El Liverpool, amb el seu tècnic, Roy Hodgson, molt qüestionat, rep la visita del Bolton, una de les revelacions del campionat.
En els altres partits de la jornada, l'Everton visita l'Stoke City, el Blackburn juga davant el Sunderland i el West Ham juga davant el Wolverhampton en un partit poc menys que dramàtic, ja que són l'últim i el penúltim classificats.

El Chelsea, diumenge

Els "blues" entren en joc aquesta jornada el diumenge 2, a Stamford Bridge davant l'Aston Villa, en un partit en què cap dels equips passa pel seu millor moment. Els visitants esperen venjar la dura derrota que els va inflingir la temporada passada el Chelsea (7-1). També diumenge, el Newcastle visita el camp del Wigan.