El precandidat i promotor de la moció de censura, Jordi Farré, amb els altres impulsors de la moció contra el president del Barça
El precandidat i promotor de la moció de censura, Jordi Farré, amb els altres impulsors de la moció contra el president del Barça (EFE)
Barça

Discrepància Generalitat-Barça per les dates de la moció

Representants del govern català i del club blaugrana s'han tornat a reunir aquest migdia. La Generalitat no veu cap impediment legal ni sanitari per dur-lo a terme els dies 1 i 2. El Barça proposa el 15 i el 16 per tal de poder adequar el protocol a les noves necessitats i espera la resposta del govern

Redacció Esport3Actualitzat

Nova reunió aquest migdia entre el Barça i la Generalitat per abordar les dates de la celebració del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. Recordem que el referèndum està previst, a hores d'ara, per als dies 1 i 2 de novembre.

En aquesta trobada, el govern català ha traslladat al club "que actualment no veu cap impediment de tipus legal ni sanitari per tal que el vot de censura es pugui realitzar amb seguretat en les dates previstes, i s'ha acordat que el FC Barcelona incorporarà les recomanacions de tipus tècnic traslladades a l'entitat en clau Covid-19 en els protocols organitzatius de la votació"

 

 

El comunicat del Barça fa un matís significatiu i diu que el govern no hi veu impediment "sempre que s'incorporin les recomanacions de tipus tècnic traslladades avui a l'entitat en clau Covid-19 en els protocols organitzatius de la votació". I és en aquest matís on el Barça dirigeix els seus arguments per ajornar-lo.

El club ha manifestat "la voluntat de celebrar el vot de censura amb la màxima seguretat per a les sòcies i socis cridats a participar-hi incorporant totes les observacions rebudes per part del govern. Una organització que, per la seva complexitat, el club necessita un mínim de 15 dies de preparació, motiu pel qual ha sol·licitat al govern l'autorització per dur a terme el vot de censura els dies 15 i 16 de novembre. Sol·licitud que el club estudiarà i respondrà en els propers dies".

 

 

En la reunió hi han participat representants del Departament de la Presidència, de Sanitat, d'Interior així com el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras. Òscar Grau -director executiu del Barça- i Jordi Cardoner -vicepresident de l'àrea social- hi han anat per part de l'entitat blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut