Barça

Directius del Barça maniobren per intentar forçar la retirada de Bartomeu

Segons ha explicat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, uns quants directius del Barça estan intentant que Josep Maria Bartomeu s'aparti de la presidència

Actualitzat

En la trobada informal de la junta directiva d'aquest divendres hi ha hagut moments de tensió on s'han debatut les possibles conseqüències de la crisi digital.

Els vicepresidents Jordi Cardoner i Emili Rouseaud i la directiva Maria Teixidó són els principals partidaris que Bartomeu deixi pas a un procés, que encara no és clar si seria aquest estiu o el 2021.

En les últimes hores aquests directius han intentat convèncer a d'altres companys per forçar aquesta situació. Finalment, la junta directiva del Barça ha decidit suspendre temporalment de les seves funcions Jaume Masferrer, responsable de l'àrea de presidència, arran de la crisi digital.

La reunió d'avui ha acabat poc abans de les vuit del vespre. Amb tota probabilitat la setmana vinent, dijous, està prevista una reunió oficial de la junta per formalitzar les decisions que s'han pres aquest divendres.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut