Raúl Fernández aconsegueix la cinquena pole de la temporada (Reuters)
MotoGP

Raúl Fernández fa la pole a Moto2 i Fenati, a Moto3

El pilot espanyol ha estat el més ràpid en els classificatoris del Gran Premi de San Marino per davant de Sam Lowes i Augusto Fernández

Redacció Esport3Actualitzat

Raúl Fernández va passar pel quiròfan fa dues setmanes per tractar-se una fractura a la mà. Sense pràcticament temps per recuperar-se, el pilot espanyol va aconseguir la victòria al Gran Premi de l'Aragó, a Motorland, i aquest dissabte ha fet la pole position al Gran Premi de San Marino, a Misano, la seva cinquena de la temporada. Fernández sortirà per davant de Sam Lowes i Augusto Fernández.

Fenati ha assolit la pole a Moto3 (EFE)

Fenati, el més ràpid a Moto3

Romano Fenati sortirà des del primer lloc de la graella en la cursa de Moto3 del GP de San Marino. L'italià ha fet el millor temps en els classificatoris d'aquest matí, que han estat molt més tranquils que els tercers lliures. Deniz Onçu ha caigut arran d'un "high side". La moto ha fet una fuetada en plena acceleració i el pilot ha sortit catapultat per sobre de la màquina. El turc no ha arribat a perdre el coneixement.


Alberto Surra ha encalçat el japonès Yuki Kunii i, en caure, la seva Honda li ha anat a sobre. Encara hi ha hagut força més caigudes, com la de Darryn Binder. Sortosament, sense conseqüències greus per al sud-africà.

Anar al contingut