Diego Tamayo celebra la seva victòria en la primera etapa de la Titan Tropic
Ciclisme

Diego Tamayo comença la defensa de la Titan Tropic amb una victòria

El ciclista colombià s'ha imposat en la primera etapa amb dos minuts d'avantatge sobre Ismael Ventura. En categoria femenina, triomf de la cubana Marles Mejías davant de Núria Picas

Actualitzat

El ciclista colombià Diego Alejandro Tamayo ha començat la defensa de la victòria de l'any passat a la Titan Tropic, la prova per etapes en bicicleta de muntanya que es disputa a Cuba. Després d'una primera jornada neutralitzada, els ciclistes tenien ganes de competir i el ritme de l'etapa ha estat infernal, a una mitjana superior als 30 quilòmetres per hora.

Tamayo ha marxat primer amb el cubà Yoandri Freire, que no li ha pogut aguantar gaire estona el ritme, i finalment s'ha imposat amb dos minuts d'avantatge respecte d'Ismael Ventura, que ha estat el segon. El vencedor de la Titan Desert, Josep Betalú, ha tingut problemes mecànics i ha cedit més de 20 minuts.

En categoria femenina, la cubana Marles Mejías s'ha imposat davant de la catalana Núria Picas, que ha creuat la línia d'arribada en segona posició a 6 minuts i 22 segons de la guanyadora, tot i haver patit una caiguda sense conseqüències.

Anar al contingut