Futbol

Diego Rivas, secretari general de l'AFE, sobre el retorn del futbol: "És una gran notícia per a tots"

Els representants dels futbolistes espanyols es mostren satisfets per la represa de la competició. Això sí, insisteixen a reclamar que es puguin fer entrenaments col·lectius sense limitacions per poder afrontar amb garanties el calendari desitjat per la Lliga de la setmana del 8 de juny

Xavier LorenteActualitzat

Els futbolistes són els primers a celebrar l'hora del retorn de la competició. L'anunci de Pedro Sánchez de reprendre la Lliga amb l'aval de les autoritats sanitàries s'ha rebut amb satisfacció per part del seus representants. El secretari general de l'Associació de Futbolistes Espanyols, Diego Rivas, ho considera "una gran notícia per a tots. Les mesures que s'han implantat per poder jugar estan funcionant. Els jugadors estan sent disciplinats i estan seguint els protocols al peu de la lletra. Això també és bo per a l'economia del país".

L'Associació de Futbolistes reclama que s'activi de seguida la fase 4 d'entrenaments col·lectius per arribar en les millors condicions al 12 de juny, data "a priori" marcada per al retorn de Primera.

"Calen un mínim de 15 dies per entrenar-nos tots junts, per jugar partits amb les dimensions reals del terreny de joc, per adaptar-se als esforços", apunta Rivas.

L'AFE i la Lliga continuen en permanent contacte per acabar de definir detalls, com per exemple si finalment caldrà concentració dels equips. El que sí que està clar és que jugaran amb 5 canvis i en estadis pràcticament buits.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut