Diego Martínez demana reforços (@RCDEspanyol)
Espanyol

Diego Martínez, sobre RDT: "Va tornar amb molèsties i prefereix entrenar-se a un ritme diferent"

El tècnic blanc-i-blau assegura que compta amb el davanter madrileny, "quan ell se senti en condicions físiques i emocionals de rendir al 100%"

Redacció Esport3Actualitzat

Diego Martínez ha volgut treure ferro a la incòmoda situació que es viu amb Raúl de Tomás, que s'exercita al marge dels companys mentre apareixen rumors sobre la seva possible marxa del club. El tècnic perico assegura que aquesta situació és provisional i que ben aviat ja s'entrenarà amb tota normalitat amb el grup.

"Ell s'incorpora el 14, perquè ve de la selecció. I ve amb molèsties. Per  mi, el més important és que el jugador estigui bé. Ell marca el procés. Li demano què necessita. Ens comunica que prefereix fer-ho en un ritme diferent. Totes les setmanes anem parlant. Quan ell senti que està en condicions d'estar amb l'equip, ho farà. És molt simple (...) Estem atents, cuidant-lo, escoltant-lo... Quan estigui en plenes condicions físiques i emocionals per estar al 100 per cent, així ho farà."."

Martínez demana reforços per afrontar una temporada que es preveu exigent:

"Traurem el màxim rendiment del que tinguem. També és cert que necessitem incorporar jugadors. No són els temps ideals, correcte. Estem a vuit dies del primer partit. Hem de reformular certes expectatives. No ha canviat la màxima il·lusió. Confio que els plans previstos de planificació els anirem complint en els pròxims dies (...). Hem de fer incorporacions en pràcticament totes les línies. Sé que el club i Catoira estan treballant molt dur. També és cert que ha d'haver-hi algunes sortides (...) "Encara estem lluny de ser l'equip que volem ser. Però traurem el màxim rendiment del que tinguem."

Un dels que estan a punt d'arribar és Edu Expósito, però Martínez no n'ha volgut parlar -"d'hipòtesis, no n'acostumo a opinar", ha dit-. El tècnic gallec ha explicat que alguns jugadors no podran participar en l'amistós d'aquest dissabte al camp del Nàpols perquè arrosseguen molèsties, com és el cas d'Adri Embarba, Pol Lozano, Adri Pedrosa o Javi Puado.

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut