Diego Martínez: "Necessitem la nostra millor versió, volem guanyar"
Diego Martínez vol girar full davant el València (@RCDEspanyol)
Espanyol

Diego Martínez: "El partit contra el València no és una final, però volem guanyar"

El tècnic demana al seu equip un esforç per emportar-se els tres punts en joc després de dues derrotes consecutives

AgènciesActualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Diego Martínez, ha afirmat a la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge contra el València que l'equip necessita la seva "millor versió" per "guanyar" després d'un inici de curs gris.

El tècnic, abans de l'entrenament a l'RCDE Stadium, ha apuntat que aquestes dues setmanes han servit per posar a punt el grup a molts nivells:

"Com a cos tècnic volíem una cosa que hem aconseguit, que era posar a millor ritme jugadors que tenien pocs entrenaments i minuts".

"Alguns futbolistes venien amb molèsties musculars i aquesta parada ha servit per netejar aquestes estructures".

A nivell tàctic, Diego Martínez ha subratllat que l'equip està a l'inici d'un procés i s'ha d'incidir en tot. En aquest sentit, el responsable de la banqueta ha assenyalat que, malgrat que el més ha llastat al bloc han estat els gols en contra, el més important és reduir la "taxa d'errors no forçats". Els blanc-i-blaus han encaixat dotze dianes i només han deixat en una ocasió la porteria a zero.

Diego Martínez, també ha destacat aspectes positius de l'equip:

"Hem de potenciar les nostres virtuts i les nostres fortaleses. Aconseguir que allò que fem bé ho fem millor i també durant més temps".

L'entrenador ha avançat que el partit contra el València a l'RCDE Stadium no és "una final" ja que "passi el que passi no serà definitiu". Tot i això, ha demanat el suport de l'afició periquita per amarrar els primers tres punts a casa.

Respecte al València, Diego Martínez ha afirmat que es tracta un "gran equip, molt fort i ple de molt bons futbolistes". Això, a parer seu, ha d'"estimular el grup per poder competir al màxim".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut