Espanyol

Diego Martínez: "Fem moltes coses bé, però hi ha errors que ens estan condemnant"

El tècnic blanc-i-blau ha assegurat que són "moments difícils" però està convençut que l'equip està en la bona línia per capgirar la dinàmica negativa

Redacció Esport3Actualitzat

Una sola victòria en sis partits a la Lliga. Aquest és el balanç d'un Espanyol que aquest diumenge, tot i mostrar la seva millor versió, no ha estat capaç de puntuar al Reale Arena (2-1).

Diego Martínez, en la roda de premsa posterior al partit, ha explicat que se sent "frustrat" però s'ha mostrat convençut que l'equip canviarà la dinàmica aviat.

"Som un equip, per al bo i per al dolent. Ens sentim frustrats pels errors que acaben condicionant partits, però hem de seguir millorant i no perdre confiança. Necessitem la millor versió de tots, no ens podem permetre el luxe de perdre ningú. L'equip ho ha intentat i ha competit fins al final, però encara hem de millorar."

El tècnic blanc-i-blau ha assegurat que "no hi ha receptes màgiques" i que "l'equip fa moltes coses bé", però ha admès que els errors els estan condemnant.

"Està sent dur però hem de ser forts mentalment i seguir lluitant. No hi ha receptes màgiques, això se soluciona amb una victòria. L'equip fa moltes coses bé, però hi ha errors que ens estan condemnant. No podem treballar més, donem tot el que tenim i estem compromesos, simplement hem de seguir avançant i guanyar confiança."

Anar al contingut